Despre noi

Magazin online pentru animale de companie. Cea mai variată gamă de hrană caini, hrana pisici, produse de igienă și accesorii pentru câini, pisici, pasari, pesti, rozatoare si reptile.

Petshop online cu hrana si accesorii pentru caini si pisici la preturi avantajoase.

Hrana pentru caini, Hrana pentru pisici, accesorii, jucarii si articole de igiena pentru animale de companie.

Gama variata de produse: hrana caini, hrana pisici, jucarii animale, solutie pentru purici, cusca câine.

Magazin online pentru animale de companie

In magazinul nostru, gasiti toate produsele de care poate avea nevoie animalul dumneavoastra de companie. Puteţi achizitiona produse pentru hrana caini, hrana pisici, jucarii pentru animale, solutie pentru purici, cusca pentru caine sau cusca pentru pisica si multe alte produse, care vor il vor face fericit pe prietenul dumneavoastra.

Produsele noastre au grija de sanatatea si fericirea tuturor animalelor de companie. Pe site-ul nostru veți gasi toate informatiile esentiale despre fiecare produs în parte pentru a alege corect hrana de care are nevoie cainele sau pisica dumneavoastra. De asemenea, va intampinam cu cea mai variata gama de produse de igiena si accesorii pentru caini si pisici. In magazinul nostru online, gasiti hrana pentru pesti, pasari, rozatoare sau reptile.

Este important pentru noi ca livrarea sa fie precisa, iar produsele afisate in magazinul nostru online sa existe intotdeauna in stoc. Iti livram fiecare comanda RAPID. Nu mai trebuie sa cari saci grei din magazine, sau sa pierzi timp cumparand hrana in fiecare luna.

Principiile dupa care se ghideaza intreaga noastra activitate sunt:

  • Respectul fata de client si fata de animale
  • Calitatea
  • Corectitudinea
  • Inovatia

Va asteptam sa va convingeti de calitatea serviciilor si produselor animal-mag.ro!